Slå Dine Små Lån Sammen

Slå dine små lån sammen

Slå dine små lån sammenDe fleste mennesker har et eller flere lån. Det kan være traditionelle banklån, som vi har taget i forbindelse med køb af bil, hus eller måske til renovering af vores bolig, eller lån til forbrug. Mange mennesker har også lån andre steder, for eksempel hos nogle af de udbydere af lån på internettet, som tilbyder online lån. Det er hurtigt og nemt at ansøge om at få et sådant lån, der typisk går til forbrug, og man ved lynhurtigt, om man har mulighed for at låne den sum, man søger om.

Nogle gange ender vi med at have flere af denne type lån, og ofte hos flere forskellige udbydere. Måske kan det være en fordel at tænke på at samle disse lån i ét samlet lån? Det er der også muligheder for i markedet.

Samlelån forenkler og kan spare penge

Hvis du over en periode har fået oprettet flere forskellige lån hos online låneudbydere, også kaldet kviklån, kan det være en stor fordel at få lavet et Samlelån, hvor du slår alle disse lån sammen til ét større, nyt lån i ét låneselskab. Det kan for eksempel være Basisbank, som har succes med at tilbyde disse samlelån.

Når du vælger at optage et samlelån, skal du oplyse om dine eksisterende lån til det selskab, hvor du gerne vil optage samlelånet. Når det nye lån bliver etableret, indfrier den nye bank de gamle lån og samler gælden i ét lån. Det kan give dig flere fordele.

For det første kan du ofte spare penge ved kun at have ét lån. Til de fleste kviklån og online lån er der knyttet gebyrer, som betales hver måned, og renterne er ofte forholdsvis høje. Med ét lån vil du spare alle disse gebyrer og kun have et enkelt tilbage, og da dit lån er større og ofte har en længere løbetid end de gamle, vil du også ofte opnå en lavere rente. Du kan altså få lidt mere luft i din daglige økonomi ved at tage et samelån.

Et enklere liv

For det andet vil du få et enklere liv. I stedet for at skulle holde styr på måske en håndfuld forskellige lån, som skal betales hver måned, skal du kun holde rede på det nye samlelån. Det giver færre bekymringer og mindre risiko for, at noget går galt.

Der er intet galt i at have lån – det har de fleste – men det er en god idé at gøre det så enkelt som muligt, og her kan et samlelån være et godt skridt på vejen.