SMS dig til flere penge

sms lån

Er vaskemaskinen gået i stykker? Har du knækket en tand? Eller står du med andre uforudsete udgifter – og ingen penge til at betale? Så er der flere forskellige måder at få lidt ekstra penge på lommen. Måske har du en velhavende onkel du kan spørge om hjælp. Måske kan du sælge ud af arvestykkerne? Måske kan du søge lidt ekstra kontanter i din bank. Men vil du helst undgå at skulle stå med hatten i hånden og føle du skal stå til regnskab for hver en krone? Så er der også andre muligheder for at komme til lidt penge – let og hurtigt.

Kært lån – mange navne

En af de muligheder der er for at låne penge til det der haster allermest, er de såkaldte sms lån. Måske kender du dem allerede under andre betegnelser. Såsom kviklån, hurtiglån, minilån, microlån og lignende. Netop sms lån kan være en god løsning, hvis du har brug for penge her og nu. Der er tale om et hurtigt lån, og netop derfor har det også en kortere løbetid. Det vil sige, at pengene du låner typisk skal betales tilbage indenfor relativt kort tid.

Mindre beløb med kort tilbagebetaling

Er der uforudsete udgifter eller udgifter, der bare ikke kan vente længere? Så kan det være værd at overveje at få dem ud af verden med et sms lån. Her kan du låne mindre beløb – typisk i størrelsesordenen fra 500 til 10.000 kroner. Og der naturligvis tale om et lån, der som oftest skal betales tilbage indenfor en periode på mellem 30 og 60 dage. Alt afhængig af den enkelte aftale. Hvor meget du skal betale i renter for lånet afhænger også af denne løbetid. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo kortere løbetid, jo højere vil AOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) også være.

Sms lån søges online

Det lyder nemt. Og det er det også. Som udgangspunkt er der nemlig tale om en lånetype, som man kan ansøge om på sms. Eller rettere – det var det oprindeligt. I dag foregår det typisk online hos en af de mange forskellige låneudbydere, der er på det danske marked. Og du kan ansøge helt uden at skulle svare på, hvad pengene egentlig skal bruges til. Sms lån er altså en både hurtigere og nemmere låneform, end hvis du for eksempel valgte at gå i banken.

Lån med betænkningstid

Du skal dog ikke forvente at få pengene lige med det samme. Som følge af lovændringer i januar 2017, kan sms lån ofte ikke udbetales den samme dag, som du søger. Der er derimod indlagt en 48 timers ”betænkningspause” på alle lån, der har en løbetid under 3 måneder. Og dermed også sms lån. Således er det blevet gjort lidt sværere at låne til hurtige impulskøb, som kan sætte nogle i uendelig gæld. Har du gjort dig nøje overvejelser inden du søger, så er der derimod intet i vejen for at benytte dig af et sms lån. Blot du husker at pengene skal betales tilbage forholdsvis hurtigt.